Automate your Marketing
with Womplify




 
hasnul's FotoPage
hasnul n Khaireen
By: hasnul ambia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Aug-2008 03:25 Email | Share | | Bookmark
Happy BirthDay Amsyar Papa & Mama (6 month)

Amsyar dalam buaian..sekarang asyik nak tido dalam buaian jer..
amsyar happy dapat stroller baru..he2
baru nak tetsing meniarap...
View all 6 photos...
he2..happy sangat bila amsyar dah genap 6 bulan semalam..he2 kami ingat nak buat celebration..nak prepare..tp amsyar bukan boleh mamam pun kek tuh..he2 neway kami happy sangat..sebab amsyar dah catch up banyak benda..paling penting amsyar dah meniarap, dah mama guna nestum (amsyar 1st solid food), dah pandai merajuk ngan papa n mama dia..he2 sampai tak nak minum susu, dah pandai ketawa besar (ni ikut bapak dia)..tiap hari still rindukan amsyar even tho hari-hari main ngan tengok dia..amsyar semakin hari semakin berisi..he2 maybe genetik papa dia..kui2 or maybe mama dia..kui2 or maybe grandparent dia..he2 papepun kamii happy sangat...kate orang anak memang penyeri dalam hidup..thank god for giving such wonderfull n priceless gift to us..


Friday, 21-Mar-2008 08:08 Email | Share | | Bookmark
Baby amsyar dah sebulan lebih..he2

 
 
 
View all 6 photos...
Alhamdullilah dah sebulan 14 hari umur baby amsyar..dulu masa baru lahir cuma 2.6 Kg jersekarang dah semangat sket ..bukan sket tembam banyak kot sampai cecah 5 Kg sekarang..he2 comel sangat2 ..mostly baju yang beli n kawan2 bagi dah sendat..he2 tak muat dah sebab badan amsyar makin berisi..Kalau dulu amsyar sekarang dah pandai mengagah dan tengok keliling2 ..paling amsyar tak suka kalau kiter kacau hidung n telinga dia..he2 comel jer..tak sabar papa n mama nak tunggu amsyar berjalan..he2 nilar moment yang paling bahagia dalam hidup aku disamping wife tersayang dan baby amsyar..he2 seronok sangat dapat jaga baby..

p/s : Nenek amsyar sampai sekarang tak dapat sebut amsyar dengan betul..asyik2 amsar..amsah..macam2 am lagilar..seronotnya


Sunday, 3-Feb-2008 05:19 Email | Share | | Bookmark
Kelahiran Baby Boy yang comel.."AMsyar Mirza bin Hasnul Ambia"..

mama dah beredia sebelum bersalin..he2 siap buat "peace"
Baby amshar suka titio masa papa tangkap gambar tau..
selepas bersalin..he2
View all 11 photos...
Alhamdullilah selama 38 minggu aku sabar menunggu baby dalam perut..finally after DPA baby boy 'Amsyar' selamat dilahirkan pada 3 Febuari 2008 pukul 5.19 petang . Time tuh tuhan je lar yang tahu betape cuak nyer aku ..hu2 yang ade dalam kepala..my beloved wife jer..hu2 takut woo..badan aku punyer lar seram sejuk..dalam aircond pun bleh berpeluh..he2 memang kuasa tuhan menentukan segalanya..selama lebih 12 jam aku tunggu since hari sabtu dengan tak cukup tido n lapor tahap gaban..my wife elmat bersalin walaupun terpaksa caesarian..nak tahu pengalaman seterusnya tanyer ngan wife aku sendiri..hu2 masa tuh terpikir betape susahnyer mak aku dulu sewaktu melahirkan aku..insaf sekejap..he2


Saturday, 7-Apr-2007 20:02 Email | Share | | Bookmark
Majlis menyambut tetamu..rumah pengantin lelaki(",)

 
 
 
View all 24 photos...
Ntah macam mane idea aku n wife nak buat malam..he2 kiteorang ingat nak nampak cantik dalam gambar n biar tetamu tak panas macam kenduri biasa orang buat..ghupenya masalah lain plak yang timbul..he2 ade tetamu yang tak jumpe jalan ke rumah pengantin..majlis gelaplar..apepun majlis di rumah pengantin lelaki berjalan lancar lega kami..alhamdullilah sume berjalan seperti yang dirancang cume yang wife bising sebab tak dapat tangkap gambar outdoor..hu2 neway thank pada kengkawan yang datang bg support kat majlis kiteorang esp bebudak mechy, bebudak perodua, bebudak PTD, bebudak sekolah melawati dulu n tak lupa gak pada sedara mara yang tak jemu2 tolong menjayakan majlis di Ukay Perdana nih..thank yar=) nevertherless..thank to almighty..Allah s.w.t Semoga jodoh kami kekal hingga ke akhir hayat dan doakan kami dapat anak yg comel2 & cute macam wife aku..luv my wife so much


Saturday, 31-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis persandingan hasnul & khaireen..merah menyala(",)

Merenung jauh..berangan nak anak bape orang..he2
 
 
View all 41 photos...
T ibalah saatnya kami bergaya sakan depan sedara mara dan kengkawan..masa nih tersengeh jer kiterorang..penat sangat masa tuh..tapi sebabkan hepi tak terkata dengan tetamu yang tak putus-putus..semangat kami berkobar-kobar nak berposing sakan..he2


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net